C.I.B FI CH SE CH IE CH EE CH LV CH LT CH BALT CH BG CH MK CH ME CH FINJW-08 FIW-09 EEJW-09 LTJW-09 LTW-10 LVW-10 BALTW-13 HEW-13 NORDW-13 FIW-13

TIGIDAS OLIVIA "Minni"

Minni winning BIS & BOB at the Dogo Argentino Speciality Show in Finland under the judge Eduardo Lavado
Minni at WDS
Minni at the World Dog Show in Salzburg 2012, 3rd in Champion class

Minni has a very stable temperament. She is open, social and generally easy going. She doesn't fuss or fidget over little things, but will spring into action if necessary. Minni has also passed on her lovely temperament to her offspring. Else than her lovely temperament she also has a well balanced and strong structure, good pigmentation, good angulations and a long step. Minni, as her parents, has never had any kind of skin problems nor has she had any allergies. When it comes to hobbies, else than shows, obedience and tracking have been the number one sports with this girl and as new we have started pulling sledge and tire.


Minni omaa erinomaisen hermorakenteen. Se on luonteeltaan tasapainoinen, avoin, sosiaalinen ja rauhallinen. Minni ei turhia hermoile tai pörhistele, mutta toimii kyllä jos tilanne niin vaatii. Upeaa luonnettaan Minni on periyttänyt myös jälkikasvuunsa. Minnillä on lisäksi vahva ja tasapainoinen rakenne, hyvä pigmentti, hyvät kulmaukset ja kaunis, pitkä liike. Minnillä, kuten sen vanhemmillakaan, ei ole koskaan esiintynyt minkäänlaisia iho-ongelmia, allergioita tai herkkävatsaisuutta. Minnin kanssa on näyttelyiden lisäksi harrastettu mm. tottelevaisuutta, jälkeä ja uutena kuvioissa on vetoharrastus.